Okrasa łamie przepisy: Własnoręcznie przygotowane konserwy
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Kucharz zaprezentuje sposoby na domowe konserwowanie jedzenia. Udowodni też, że przetwory nie muszą być wykonane z gorszych surowców. Zamknie w słoiku potrawkę z perliczki oraz zapasteryzuje karkówkę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Kucharz zaprezentuje sposoby na domowe konserwowanie jedzenia. Udowodni też, że przetwory nie muszą być wykonane z gorszych surowców. Zamknie w słoiku potrawkę z perliczki oraz zapasteryzuje karkówkę wieprzową z kapustą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Indyk na polskim stole - magazyn kulinarny - dziś, 7 października 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Patelnia z ogniska - magazyn kulinarny - dziś, 7 października 7:40
- Okrasa łamie przepisy: Trzy razy ziemniaki - magazyn kulinarny - dziś, 7 października 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kuchnia na kościach - magazyn kulinarny - dziś, 7 października 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Dary z lasu i z zagrody - magazyn kulinarny - dziś, 7 października 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Nowe sałatki rybne - magazyn kulinarny - dziś, 7 października 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Smaki Trójmiasta - magazyn kulinarny - środa, 8 października 7:00 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Królowe cytryny - magazyn kulinarny - środa, 8 października 12:00 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Buraczane trio - magazyn kulinarny - środa, 8 października 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Czekolada na ostro i słono - magazyn kulinarny - środa, 8 października 18:40 i 1 późniejsza emisja