Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek demonstruje, jak zrobić przepyszną kaczkę w glazurze pomarańczowo-sojowej. Danie należy podać z sałatką błyskawiczną z selera naciowego, orzechów włoskich i jabłek.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - sobota, 27 grudnia 14:20 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 15:10
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 15:40
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 16:10
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 16:40
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 17:10 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 16:20
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 16:55
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 17:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - sobota, 3 stycznia 12:55
