Sztuka mięsa (6/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 19 września za 10 dni |
16:50 | Food Network |
poniedziałek, 22 września za 13 dni |
2:35 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację "Gęś w dymie", którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Goście z całej Polski zachwycają się jego kulinarną finezją i jakością produktu. Tomek i Marcin przygotują gęsie żołądki. Prowadzący pokaże też, jak zrealizować przepis na udo gęsie w maśle i omlet z cielęciną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - dziś, 9 września 9:20
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - dziś, 9 września 9:55
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - dziś, 9 września 10:25
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - dziś, 9 września 11:00
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - dziś, 9 września 11:30
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - środa, 10 września 9:25
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - środa, 10 września 9:55
- Sztuka mięsa (6/8) - magazyn kulinarny - środa, 10 września 10:30
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - środa, 10 września 11:00
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - piątek, 12 września 16:15 i 2 późniejsze emisje