Sztuka mięsa (6/12)

Sztuka mięsa (6/12)

magazyn kulinarny Polska 2019   b.o.
W skrócie:Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
wtorek, 16 grudnia
jutro
9:15 Food Network
niedziela, 28 grudnia
za 13 dni
16:40 Food Network

Opis

Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.

Tomasz odwiedzi małopolską restaurację "Gęś w dymie", którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Goście z całej Polski zachwycają się jego kulinarną finezją i jakością produktu. Tomek i Marcin przygotują gęsie żołądki. Prowadzący pokaże też, jak zrealizować przepis na udo gęsie w maśle i omlet z cielęciną.

Zobacz także