Sztuka mięsa (6/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację "Gęś w dymie", którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Goście z całej Polski zachwycają się jego kulinarną finezją i jakością produktu. Tomek i Marcin przygotują gęsie żołądki. Prowadzący pokaże też, jak zrealizować przepis na udo gęsie w maśle i omlet z cielęciną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - dziś, 29 marca 10:00 i 4 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - dziś, 29 marca 10:35 i 8 późniejszych emisji
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - niedziela, 31 marca 10:25 i 8 późniejszych emisji
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 kwietnia 10:35 i 8 późniejszych emisji
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - środa, 3 kwietnia 10:35 i 6 późniejszych emisji
- Sztuka mięsa (6/8) - magazyn kulinarny - czwartek, 4 kwietnia 10:35 i 4 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 5 kwietnia 10:35 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 kwietnia 17:15