Sztuka mięsa (6/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| poniedziałek, 3 listopada za 5 dni |
2:50 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację "Gęś w dymie", którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Goście z całej Polski zachwycają się jego kulinarną finezją i jakością produktu. Tomek i Marcin przygotują gęsie żołądki. Prowadzący pokaże też, jak zrealizować przepis na udo gęsie w maśle i omlet z cielęciną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 31 października 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 31 października 16:50 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 listopada 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 listopada 3:15
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 1:50
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 2:20
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 listopada 16:15
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 listopada 16:50
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 listopada 17:25
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 listopada 9:20
