Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 września 16:15 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 września 16:50 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 20 na 21 września 2:50 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 20 na 21 września 3:45
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 21 na 22 września 3:00 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 21 na 22 września 3:25 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 września 2:40 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 września 3:10 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 września 3:40
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 28 na 29 września 2:35 i 1 późniejsza emisja