Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 31 sierpnia za 5 dni |
3:00 | Food Network |
wtorek, 2 września za 7 dni |
10:25 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - piątek, 29 sierpnia 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - piątek, 29 sierpnia 16:50
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - piątek, 29 sierpnia 17:25
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 30 na 31 sierpnia 3:30 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 września 9:20
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 września 9:55
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 września 11:30
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 września 16:20
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 września 16:55
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 6 na 7 września 2:55