Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| poniedziałek, 3 listopada za 5 dni |
17:25 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 31 października 16:15
- Sztuka mięsa (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 31 października 16:50
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 listopada 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 listopada 3:15
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 1:50
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 2:20
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 2:50
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 listopada 16:15
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 listopada 16:50
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 listopada 9:20
