Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| sobota, 3 stycznia za 6 dni |
13:25 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - dziś, 28 grudnia 15:10 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - dziś, 28 grudnia 15:40 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - dziś, 28 grudnia 16:10
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - dziś, 28 grudnia 16:40 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - dziś, 28 grudnia 17:10 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 16:20 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 16:55 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 17:25 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - sobota, 3 stycznia 12:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - sobota, 3 stycznia 12:55 i 1 późniejsza emisja
