Sztuka mięsa (9/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Lokal Piotra Szczęsnego oraz Pawła Suwały to sklep mięsny i bistro. Prowadzący wraz z właścicielami przyrządzi porchettę. Zdradzi też recepturę na pieczone żebra wołowe i boloński tort. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 28 września za 14 dni |
2:40 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak odwiedzi Mięsny Deli&Bistro na Saskiej Kępie. Lokal Piotra Szczęsnego i Pawła Suwały to jednocześnie sklep i bistro. Serwuje się tu znakomite mięsne dania. Prowadzący razem z właścicielami przyrządzi porchettę z ziołami. Zdradzi też recepturę na pieczone żebra wołowe i boloński tort.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 14 na 15 września 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 14 na 15 września 3:00 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 14 na 15 września 3:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 września 9:20
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 września 9:55
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 września 16:15 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 września 16:50 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 20 na 21 września 2:50 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 20 na 21 września 3:45
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 21 na 22 września 3:00 i 1 późniejsza emisja