Sztuka mięsa (9/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Lokal Piotra Szczęsnego oraz Pawła Suwały to sklep mięsny i bistro. Prowadzący wraz z właścicielami przyrządzi porchettę. Zdradzi też recepturę na pieczone żebra wołowe i boloński tort. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 28 października za 12 dni |
9:20 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak odwiedzi Mięsny Deli&Bistro na Saskiej Kępie. Lokal Piotra Szczęsnego i Pawła Suwały to jednocześnie sklep i bistro. Serwuje się tu znakomite mięsne dania. Prowadzący razem z właścicielami przyrządzi porchettę z ziołami. Zdradzi też recepturę na pieczone żebra wołowe i boloński tort.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:15
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:50
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 2:45
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 3:15
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 października 2:40
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 października 3:10
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 9:20
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 9:55
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 10:25
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 11:00