Sztuka mięsa (9/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Lokal Piotra Szczęsnego oraz Pawła Suwały to sklep mięsny i bistro. Prowadzący wraz z właścicielami przyrządzi porchettę. Zdradzi też recepturę na pieczone żebra wołowe i boloński tort. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak odwiedzi Mięsny Deli&Bistro na Saskiej Kępie. Lokal Piotra Szczęsnego i Pawła Suwały to jednocześnie sklep i bistro. Serwuje się tu znakomite mięsne dania. Prowadzący razem z właścicielami przyrządzi porchettę z ziołami. Zdradzi też recepturę na pieczone żebra wołowe i boloński tort.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - dziś, 26 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - dziś, 26 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 17:50