Sztuka mięsa (1/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie: | Tomasz Jakubiak przygotowuje stek zarumieniony na zewnątrz i lekko różowy w środku. Kruche bitki poda z roszponką i marynowanymi burakami. Zaserwuje także wypełnioną mięsem pitę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 29 kwietnia za 11 dni |
17:50 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek Jakubiak przygotowuje pyszny stek zarumieniony na zewnątrz i delikatnie różowy w środku. Kruche bitki poda zaś z roszponką i marynowanymi burakami. Zaserwuje także wypełnioną dobrze przyprawionym mięsem pitę.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - dziś, 18 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - dziś, 18 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 9:50 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 10:25 i 4 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 kwietnia 17:50