Sztuka mięsa (1/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
| W skrócie: | Tomasz Jakubiak przygotowuje stek zarumieniony na zewnątrz i lekko różowy w środku. Kruche bitki poda z roszponką i marynowanymi burakami. Zaserwuje także wypełnioną mięsem pitę. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| wtorek, 18 listopada za 3 dni |
9:55 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek Jakubiak przygotowuje pyszny stek zarumieniony na zewnątrz i delikatnie różowy w środku. Kruche bitki poda zaś z roszponką i marynowanymi burakami. Zaserwuje także wypełnioną dobrze przyprawionym mięsem pitę.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 17 listopada 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 17 listopada 16:50 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 17 listopada 17:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 18 listopada 9:20
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 18 listopada 10:25
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 18 listopada 11:00 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 18 listopada 11:30 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 listopada 16:15
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 listopada 16:50
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 listopada 17:25
