Sztuka mięsa (8/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Tomasz odwiedza w Kamieniu Pomorskim smażalnię i wędzarnię ryb Natalii Zubowicz. Jej lokal słynie z autorskiego przepisu na łososia. Prowadzący uda się na połów ryb. Następnie przyrządzi zapiekankę. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| niedziela, 4 stycznia za 11 dni |
16:35 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz odwiedza w Kamieniu Pomorskim smażalnię i wędzarnię ryb Natalii Zubowicz. Jej lokal słynie z autorskiego przepisu na wędzonego łososia, który jak się okazuje, zachwyca m.in. prowadzącego. Razem z Natalią uda się on na połów ryb i przygotuje danie łososiem i okoniem. W swojej kuchni gospodarz programu przyrządzi zaś zapiekankę z sandaczem, kiszonym ogórkiem i ziemniakami oraz paprykarz z sałatką z rzepy i rzodkwi.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - sobota, 27 grudnia 14:20 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 15:10
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 15:40
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 16:10
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 16:40 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 28 grudnia 17:10 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 16:20 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 16:55 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 grudnia 17:25 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - sobota, 3 stycznia 12:55
