Sztuka mięsa (8/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Tomasz odwiedza w Kamieniu Pomorskim smażalnię i wędzarnię ryb Natalii Zubowicz. Jej lokal słynie z autorskiego przepisu na łososia. Prowadzący uda się na połów ryb. Następnie przyrządzi zapiekankę. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| poniedziałek, 15 grudnia za 5 dni |
16:50 | Food Network |
| wtorek, 16 grudnia za 6 dni |
10:20 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz odwiedza w Kamieniu Pomorskim smażalnię i wędzarnię ryb Natalii Zubowicz. Jej lokal słynie z autorskiego przepisu na wędzonego łososia, który jak się okazuje, zachwyca m.in. prowadzącego. Razem z Natalią uda się on na połów ryb i przygotuje danie łososiem i okoniem. W swojej kuchni gospodarz programu przyrządzi zaś zapiekankę z sandaczem, kiszonym ogórkiem i ziemniakami oraz paprykarz z sałatką z rzepy i rzodkwi.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - piątek, 12 grudnia 16:15
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - piątek, 12 grudnia 16:50
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 15 grudnia 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 15 grudnia 17:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 9:15
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 11:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 16:15
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 16:50
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 grudnia 16:50
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 grudnia 17:25
