Sztuka mięsa (8/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Tomasz odwiedza w Kamieniu Pomorskim smażalnię i wędzarnię ryb Natalii Zubowicz. Jej lokal słynie z autorskiego przepisu na łososia. Prowadzący uda się na połów ryb. Następnie przyrządzi zapiekankę. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz odwiedza w Kamieniu Pomorskim smażalnię i wędzarnię ryb Natalii Zubowicz. Jej lokal słynie z autorskiego przepisu na wędzonego łososia, który jak się okazuje, zachwyca m.in. prowadzącego. Razem z Natalią uda się on na połów ryb i przygotuje danie łososiem i okoniem. W swojej kuchni gospodarz programu przyrządzi zaś zapiekankę z sandaczem, kiszonym ogórkiem i ziemniakami oraz paprykarz z sałatką z rzepy i rzodkwi.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 25 na 26 października 2:15
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 25 na 26 października 2:40
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 26 na 27 października 2:35
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 26 na 27 października 3:05
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 października 9:20
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 31 października 16:15
- Sztuka mięsa (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 31 października 16:50
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 listopada 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 listopada 3:15
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 1:50
