Sztuka mięsa (7/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz Jakubiak odwiedza bistro mięsne w Warszawie, prowadzone przez Jurka Sobieniaka. Według gości podawana jest tu najlepsza kanapka z pastrami. Widzowie przekonają się, jak jest ona przyrządzana. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 21 października za 7 dni |
11:00 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak odwiedza bistro mięsne w Warszawie, prowadzone przez Jurka Sobieniaka. Według gości w jego lokalu serwowana jest najlepsza kanapka z pastrami. Widzowie przekonają się, jak jest ona przyrządzana. Tomek w swojej kuchni pokaże zaś przepis na domowy lawasz z mięsem i flaki wołowe z cielęcymi pulpetami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:15
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:50
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 2:45
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 3:15
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 października 2:40
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 października 3:10
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 9:20
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 9:55
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 10:25
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 11:30