Sztuka mięsa (7/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Tomasz Jakubiak odwiedza bistro mięsne w Warszawie, prowadzone przez Jurka Sobieniaka. Według gości podawana jest tu najlepsza kanapka z pastrami. Widzowie przekonają się, jak jest ona przyrządzana. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| poniedziałek, 15 grudnia za 12 dni |
16:15 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak odwiedza bistro mięsne w Warszawie, prowadzone przez Jurka Sobieniaka. Według gości w jego lokalu serwowana jest najlepsza kanapka z pastrami. Widzowie przekonają się, jak jest ona przyrządzana. Tomek w swojej kuchni pokaże zaś przepis na domowy lawasz z mięsem i flaki wołowe z cielęcymi pulpetami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 grudnia 16:15
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 grudnia 16:50
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 grudnia 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 grudnia 16:50 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 grudnia 17:25
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 9:20
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 9:55
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 10:25
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - piątek, 12 grudnia 16:15
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - piątek, 12 grudnia 16:50
