Sztuka mięsa (7/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz Jakubiak odwiedza bistro mięsne w Warszawie, prowadzone przez Jurka Sobieniaka. Według gości podawana jest tu najlepsza kanapka z pastrami. Widzowie przekonają się, jak jest ona przyrządzana. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak odwiedza bistro mięsne w Warszawie, prowadzone przez Jurka Sobieniaka. Według gości w jego lokalu serwowana jest najlepsza kanapka z pastrami. Widzowie przekonają się, jak jest ona przyrządzana. Tomek w swojej kuchni pokaże zaś przepis na domowy lawasz z mięsem i flaki wołowe z cielęcymi pulpetami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - dziś, 29 marca 10:00 i 3 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - dziś, 29 marca 10:35 i 7 późniejszych emisji
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - niedziela, 31 marca 10:25 i 8 późniejszych emisji
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 kwietnia 10:35 i 8 późniejszych emisji
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - środa, 3 kwietnia 10:35 i 6 późniejszych emisji
- Sztuka mięsa (6/8) - magazyn kulinarny - czwartek, 4 kwietnia 10:35 i 4 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 5 kwietnia 10:35 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 kwietnia 17:15