Sztuka mięsa (7/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
| W skrócie: | Tomek odwiedza swojego kolegę Ryszarda Tomaszowskiego i Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni. Tych dwóch to znawcy dziczyzny. W tym odcinku zobaczymy, jak przyrządzić pasztet i gulasz z dzika. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek odwiedza swojego kolegę Ryszarda Tomaszowskiego i Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni. Tych dwóch to znawcy dziczyzny. W dzisiejszym odcinku zobaczymy, jak przyrządzić pasztet, pieczoną karkówkę i gulasz z dzika.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - dziś, 15 grudnia 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - dziś, 15 grudnia 16:50 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - dziś, 15 grudnia 17:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 9:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 11:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 16:15
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 16:50
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 grudnia 16:50
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 grudnia 17:25
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - sobota, 27 grudnia 14:20
