Sztuka mięsa (7/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie: | Tomek odwiedza swojego kolegę Ryszarda Tomaszowskiego i Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni. Tych dwóch to znawcy dziczyzny. W tym odcinku zobaczymy, jak przyrządzić pasztet i gulasz z dzika. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 22 sierpnia za 9 dni |
16:15 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek odwiedza swojego kolegę Ryszarda Tomaszowskiego i Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni. Tych dwóch to znawcy dziczyzny. W dzisiejszym odcinku zobaczymy, jak przyrządzić pasztet, pieczoną karkówkę i gulasz z dzika.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - piątek, 15 sierpnia 16:15
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - piątek, 15 sierpnia 16:50 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - piątek, 15 sierpnia 17:25
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - piątek, 22 sierpnia 16:50
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - piątek, 22 sierpnia 17:25
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 3:05
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 3:35
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 4:40