Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przygotowuje roladki z mięsa indyka. Faszeruje je szpinakiem oraz mielonym mięsem. Pokaże także, w jaki sposób przyrządzić indycze klopsy w sosie pomidorowo-śmietanowym.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 września 16:20 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 września 16:55 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 6 na 7 września 2:55 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 6 na 7 września 3:20 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 6 na 7 września 3:50
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 7 na 8 września 2:40 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 7 na 8 września 3:05 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 7 na 8 września 3:30 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - środa, 10 września 9:25
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - środa, 10 września 9:55