Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 20 października za 7 dni |
2:40 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przyrządza pieczone żeberka i sałatkę colesław. Dla miłośników boczku zrobi pyszną z pesto i poda ją z pieczonymi kartoflami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 9:20
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 9:55
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 10:25
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 11:00
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 11:30
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:15
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:50
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 2:45
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 3:15
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 października 3:10