Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 15 sierpnia wczoraj |
17:25 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przyrządza pieczone żeberka i sałatkę colesław. Dla miłośników boczku zrobi pyszną z pesto i poda ją z pieczonymi kartoflami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - piątek, 22 sierpnia 16:15
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - piątek, 22 sierpnia 16:50
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - piątek, 22 sierpnia 17:25
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 3:05
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 3:35
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 4:05
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 4:40