Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| piątek, 28 listopada dziś |
16:50 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przyrządza pieczone żeberka i sałatkę colesław. Dla miłośników boczku zrobi pyszną z pesto i poda ją z pieczonymi kartoflami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - dziś, 28 listopada 16:15
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 grudnia 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 grudnia 16:50 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 grudnia 17:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 9:20
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 9:55
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 10:25
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 11:00
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 11:30
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 grudnia 16:15
