Okrasa łamie przepisy: Wrocławski bigos
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie: | Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 20 września za 13 dni |
15:35 | TVP 1 (z napisami) |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Kociewskie smakołyki - magazyn kulinarny - dziś, 7 września 12:00 i 4 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Dwa talerze w Łańsku - magazyn kulinarny - dziś, 7 września 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia warszawska - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na Wiśle - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Podlasie pachnące serem - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 11:45 i 4 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Przetwory ze śliwki węgierki - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Ryby w grzybach - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia na przedwiośniu - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Smak jesiennych wykopków - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 19:10 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Złoty rokitnik - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 21:45 i 1 późniejsza emisja