Okrasa łamie przepisy: Podlasie pachnące serem
magazyn kulinarny Polska 2025
| W skrócie: | Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| środa, 3 grudnia jutro |
18:40 | TVP Rozrywka (z napisami) |
| czwartek, 4 grudnia pojutrze |
7:10 | TVP Rozrywka (z napisami) |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa
gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: W krzyżackiej kuchni - magazyn kulinarny - dziś, 2 grudnia 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Perliczka na nowo odkryta - magazyn kulinarny - dziś, 2 grudnia 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia zachodnich Mazur - magazyn kulinarny - dziś, 2 grudnia 12:00 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Suszone wspomnienia z Borów Tucholskich - magazyn kulinarny - dziś, 2 grudnia 14:25 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kuchnia płynąca maślanką - magazyn kulinarny - dziś, 2 grudnia 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Dawne ziarna na talerzu - magazyn kulinarny - dziś, 2 grudnia 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Kapłony w Wilanowie - magazyn kulinarny - dziś, 2 grudnia 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Fasole zamiast ziemniaka - magazyn kulinarny - środa, 3 grudnia 8:20
- Okrasa łamie przepisy: Dorsz w górach - magazyn kulinarny - środa, 3 grudnia 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia na wodzie termalnej - magazyn kulinarny - środa, 3 grudnia 19:15 i 1 późniejsza emisja
