Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Gospodarz programu rusza w okolice Grójca na poszukiwanie najsmaczniejszych i najdorodniejszych jabłek.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Krótka historia bigosu - magazyn kulinarny - dziś, 7 maja 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Kolorowe oliwy smakowe - magazyn kulinarny - dziś, 7 maja 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Jabłka i borówki - magazyn kulinarny - dziś, 7 maja 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Dziczyzna w kwiatach i bukwi - magazyn kulinarny - dziś, 7 maja 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia Polesia - magazyn kulinarny - dziś, 7 maja 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Gęś w czereśniach - magazyn kulinarny - dziś, 7 maja 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Minikiwi nowość na talerzu - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Galicyjski strudel - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 16:15 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Sos holenderski - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Blisko do talerza - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 19:10 i 1 późniejsza emisja