Sztuka mięsa: Vitalis (10/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Tomasz Jakubiak jedzie na Podlasie, by spotkać się z właścicielami farmy ekologicznej Vitalis. Wraz z nimi przygotuje białą kiełbasę. Zdradzi przepis na wieprzowe dzyndzałki i pulpety z fetą. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak jedzie na Podlasie, by spotkać się z Agnieszką i Tadeuszem, właścicielami farmy ekologicznej Vitalis. Z mięsa, jaj i mleka własnych zwierząt wytwarzają przetwory i gotują smakowite posiłki dla gości. Wraz z nimi prowadzący przygotuje białą kiełbasę. W swojej kuchni zdradzi zaś przepis na wieprzowe dzyndzałki i pulpety z fetą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 9:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 9:50
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 10:20
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 10:55
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 11:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 16:15
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 16:50
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 grudnia 16:50
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 grudnia 17:25
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - sobota, 27 grudnia 14:20
