Sztuka mięsa (12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Na Podlasiu jednym z szefów kuchni jest Marcin Budynek, który w swojej restauracji - Tawerna Fisza - serwuje mięsne i rybne dania. Marcin zdradza Tomkowi swój przepis na regionalną rybę, sielawę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Na Podlasiu jednym z szefów kuchni jest Marcin Budynek, który w swojej restauracji - Tawerna Fisza - serwuje mięsne i rybne dania. Marcin zdradza Tomkowi swój autorski przepis na regionalną rybę, sielawę. Z kolei w swojej kuchni Tomek pokazuje widzom, jak przygotować kartacze faszerowane wołowiną oraz kiszkę ziemniaczaną pieczoną w sosie z fasoli i pomidorów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - dziś, 21 października 9:20 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - dziś, 21 października 9:55 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - dziś, 21 października 10:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - dziś, 21 października 11:00
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - dziś, 21 października 11:30
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 24 października 16:15
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 24 października 16:50
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 25 na 26 października 2:15
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 25 na 26 października 2:40
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 26 na 27 października 2:35