Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 22 kwietnia za 3 dni |
17:15 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek przyrządza cielęcinę w naleśniku z pieczarkowym sosem, zrobi także sznycle cielęce z jajkami i sałatką ziemniaczaną z dodatkiem chili.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 9:50 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 10:25 i 4 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - środa, 24 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - środa, 24 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 25 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 25 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - piątek, 26 kwietnia 17:15