Sztuka mięsa (2/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który poda żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| poniedziałek, 1 grudnia za 3 dni |
16:50 | Food Network |
| wtorek, 9 grudnia za 11 dni |
9:55 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje prawdziwie amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który zaserwuje prowadzącemu żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera i smażonego dorsza panierowanego w orzechach.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - dziś, 28 listopada 16:15
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - dziś, 28 listopada 16:50
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 grudnia 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 grudnia 17:25 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 9:20
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 9:55
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 10:25
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 11:00
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 grudnia 11:30
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 grudnia 16:15
