Sztuka mięsa (2/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który poda żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 5 września za 13 dni |
16:55 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje prawdziwie amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który zaserwuje prowadzącemu żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera i smażonego dorsza panierowanego w orzechach.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 3:05 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 3:35 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 4:05 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 4:40
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - piątek, 29 sierpnia 16:15
- Sztuka mięsa (11/12) - magazyn kulinarny - piątek, 29 sierpnia 16:50
- Sztuka mięsa (12) - magazyn kulinarny - piątek, 29 sierpnia 17:25
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 30 na 31 sierpnia 3:00 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 30 na 31 sierpnia 3:30 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 września 16:20