Sztuka mięsa (2/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który poda żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 14 października pojutrze |
11:00 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje prawdziwie amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który zaserwuje prowadzącemu żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera i smażonego dorsza panierowanego w orzechach.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 12 na 13 października 2:40
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 12 na 13 października 3:15
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 9:20
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 9:55
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 10:25
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 11:30
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:15
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:50
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 2:45
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 3:15