Sztuka mięsa (3/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację 'GierKrówkę', która leży przy słynnej DK1. Lokal prowadzony jest przez młode małżeństwo. Szef kuchni Karol wraz z Tomaszem przyrządzą poliki wołowe. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 12 września za 8 dni |
16:15 | Food Network |
poniedziałek, 15 września za 11 dni |
3:25 | Food Network |
wtorek, 16 września za 12 dni |
11:30 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tym razem Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację "GierKrówkę", która leży przy słynnej DK1. Lokal prowadzony jest przez młode małżeństwo, które postawiło sobie za punkt honoru dowieść, że jedzenie w przydrożnych zajazdach może być pyszne i zdrowie. Szef kuchni Karol wraz z Tomaszem przyrządzą Poliki wołowe. W kuchni prowadzącego zaś usmażony zostanie bryzol wołowy w panierce i tort boloński.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 września 16:20 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - piątek, 5 września 16:55 i 2 późniejsze emisje
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 6 na 7 września 2:55 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 6 na 7 września 3:20 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 6 na 7 września 3:50
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 7 na 8 września 2:40 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 7 na 8 września 3:05 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 7 na 8 września 3:30 i 1 późniejsza emisja
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - środa, 10 września 9:25
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - środa, 10 września 9:55