Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na lawendowym wzgórzu
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie: | Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 25 października za 13 dni |
14:25 | TVP 1 (z napisami) |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Lubelskie cebularze - magazyn kulinarny - dziś, 12 października 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Polska wieprzowina na trzy sposoby - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Chłodniki na zimny maj - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 7:40
- Okrasa łamie przepisy: Wrapy czy zawijańce? - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 8:20
- Okrasa łamie przepisy: Spotkanie z trawą żubrową - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 11:50 i 3 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Dziczyzna o egzotycznym smaku - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Lekko i dietetycznie z królikiem - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Wiosenne smardze - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Smak jesiennej maliny - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 21:50
- Okrasa łamie przepisy: Największe kartacze - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 12:00