Sztuka mięsa (5/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację Stół i Wół, która słynie z pysznych burgerów i steków. Wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burger po lubelsku. Menadżer wyjaśni, jak przygotowuje się steki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 21 października za 7 dni |
9:55 | Food Network |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak jedzie do restauracji "Stół i wół" w Lublinie. Lokal ten słynie z przepysznych burgerów i steków. Prowadzący wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burgera po lubelsku, a menadżer Piotr wyjaśni, jak przebiega proces przygotowania steków. Natomiast w swojej kuchni gospodarz programu pokaże, jak zrobić kurczaka pieczonego w ziołach i chrupiącą łopatkę z kremem i frytkami z pietruszki.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (1/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:15
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 16:50
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 2:45
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 18 na 19 października 3:15
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 października 2:40
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 19 na 20 października 3:10
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 9:20
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 10:25
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 11:00
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 11:30