Sztuka mięsa (5/12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację Stół i Wół, która słynie z pysznych burgerów i steków. Wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burger po lubelsku. Menadżer wyjaśni, jak przygotowuje się steki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak jedzie do restauracji "Stół i wół" w Lublinie. Lokal ten słynie z przepysznych burgerów i steków. Prowadzący wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burgera po lubelsku, a menadżer Piotr wyjaśni, jak przebiega proces przygotowania steków. Natomiast w swojej kuchni gospodarz programu pokaże, jak zrobić kurczaka pieczonego w ziołach i chrupiącą łopatkę z kremem i frytkami z pietruszki.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (10/12) - magazyn kulinarny - dziś, 23 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (9/12) - magazyn kulinarny - dziś, 23 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (8/12) - magazyn kulinarny - środa, 24 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (7/12) - magazyn kulinarny - środa, 24 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (6/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 25 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (5/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 25 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (4/12) - magazyn kulinarny - piątek, 26 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - piątek, 26 kwietnia 17:50
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 17:15
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 17:50