Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
W tym odcinku miłośnik gotowania prezentuje potrawy z wołowiny.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: W klasztornym garnku - magazyn kulinarny - dziś, 23 sierpnia 7:30
- Okrasa łamie przepisy: Jabłka i borówki - magazyn kulinarny - dziś, 23 sierpnia 7:35
- Okrasa łamie przepisy: Krótka historia majonezu - magazyn kulinarny - dziś, 23 sierpnia 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Piąta ćwiartka - magazyn kulinarny - dziś, 23 sierpnia 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Kurki na trzy sposoby - magazyn kulinarny - dziś, 23 sierpnia 14:25
- Okrasa łamie przepisy: Bieszczadzkie dzikie zioła - magazyn kulinarny - dziś, 23 sierpnia 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Kociewskie smakołyki - magazyn kulinarny - dziś, 23 sierpnia 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Na żuławskim szlaku - magazyn kulinarny - niedziela, 24 sierpnia 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Kurczak w trzech odsłonach - magazyn kulinarny - niedziela, 24 sierpnia 11:55
- Okrasa łamie przepisy: Konfitura z zielonych orzechów - magazyn kulinarny - niedziela, 24 sierpnia 17:10