Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
W tym odcinku miłośnik gotowania prezentuje potrawy z wołowiny.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa
gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia żydowska, czyli dawna kuchnia polska - magazyn kulinarny - dziś, 18 grudnia 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Znane zupy w wersji rybnej - magazyn kulinarny - dziś, 18 grudnia 11:55 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Zapomniana brukiew - magazyn kulinarny - dziś, 18 grudnia 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Niezwykłe grzybowniczki - magazyn kulinarny - dziś, 18 grudnia 18:40 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia dla narciarzy i kuracjuszy - magazyn kulinarny - dziś, 18 grudnia 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Hałuszki podlaskie - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 8:20 i 3 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Największe kartacze - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Na polskim transatlantyku - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 17:10 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Hałuszki podlaskie - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 18:40
- Okrasa łamie przepisy: W krainie dźwięków i smaków - magazyn kulinarny - piątek, 19 grudnia 19:15 i 1 późniejsza emisja
