Okrasa łamie przepisy: Pesto, salsa czy sałsza
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Wiosenne smardze - magazyn kulinarny - dziś, 28 maja 7:00 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Wrapy czy zawijańce? - magazyn kulinarny - dziś, 28 maja 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Dorsz w górach - magazyn kulinarny - dziś, 28 maja 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Polska borówka amerykańska - magazyn kulinarny - dziś, 28 maja 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Festiwal ziemniaka - magazyn kulinarny - dziś, 28 maja 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Opowieść o forszmaku - magazyn kulinarny - dziś, 28 maja 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Kiszonki z Beskidu Niskiego - magazyn kulinarny - dziś, 28 maja 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Szczupak nad Jeziorakiem - magazyn kulinarny - czwartek, 29 maja 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Złoty rokitnik - magazyn kulinarny - czwartek, 29 maja 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Żywiecka brukiew - magazyn kulinarny - czwartek, 29 maja 18:40 i 1 późniejsza emisja