Człowiek, ogień i wyżerka (5/6)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2020
W skrócie: | Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 4 maja za 4 dni |
8:00 | Food Network |
Opis
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Prowadzący zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też na niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących amatorsko domowych kucharzy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 6:30 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (3/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 7:00 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (3/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:40