Człowiek, ogień i wyżerka (8/13)

Człowiek, ogień i wyżerka (8/13)

(Man Fire Food)

magazyn kulinarny USA 2018   b.o.
W skrócie:Roger Mooking i Ted Prater przyprawiają tuszę wieprzową i pieką ją powoli przez dziesięć godzin. W San Antonio prowadzący pomaga szefowi kuchni Pieterowi Sypesteynowi przyrządzić dzikiego wieprza.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
poniedziałek, 19 maja
za 9 dni
3:40 Food Network

Opis

Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.

W Banger's Sausage House and Beer Garden w Austin w Teksasie Roger Mooking i Ted Prater przyprawiają całą tuszę wieprzową i pieką ją powoli przez dziesięć godzin. W San Antonio prowadzący pomaga szefowi kuchni Pieterowi Sypesteynowi przyrządzić dzikiego wieprza oraz pikantną kiełbasę wieprzową.

Zobacz także