Człowiek, ogień i wyżerka (8/13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie: | Roger Mooking i Ted Prater przyprawiają tuszę wieprzową i pieką ją powoli przez dziesięć godzin. W San Antonio prowadzący pomaga szefowi kuchni Pieterowi Sypesteynowi przyrządzić dzikiego wieprza. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
W Banger's Sausage House and Beer Garden w Austin w Teksasie Roger Mooking i Ted Prater przyprawiają całą tuszę wieprzową i pieką ją powoli przez dziesięć godzin. W San Antonio prowadzący pomaga szefowi kuchni Pieterowi Sypesteynowi przyrządzić dzikiego wieprza oraz pikantną kiełbasę wieprzową.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (1) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 sierpnia 3:05
- Człowiek, ogień i wyżerka (2) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 sierpnia 3:35
- Człowiek, ogień i wyżerka (3) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 sierpnia 4:05