Człowiek, ogień i wyżerka (7/13)
(Man Fire Food)
W skrócie: | W Teksasie Roger Mooking odwiedza dwóch pitmasterów, którzy wzbogacają wędliny o dodatkowe smaki. W Pearland w Teksasie prowadzący pomaga Ronnie Killenowi przyprawiać i upiec mostek i żeberka wołowe. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 19 maja za 9 dni |
3:10 | Food Network |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
W Teksasie Roger Mooking odwiedza dwóch pitmasterów, którzy wzbogacają tradycyjne wędliny o dodatkowe smaki. W Pearland w Teksasie prowadzący pomaga Ronnie Killenowi przyprawiać i upiec mostek i żeberka wołowe. Klienci mogą zamówić mięsa również w odsłonie Tex-Mex. Następnie Roger udaje się do Houston w Teksasie, aby spotkać się ze współwłaścicielem Khoi Barbecue, Donem Nguyenem, który tworzy dania inspirowane kuchnią azjatycką.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (3/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (6/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (8/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:40