Człowiek, ogień i wyżerka (9/13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie: | Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego siedem różnych urządzeń do gotowania. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart w Teksasie, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem Johnsonami odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego aż siedem różnych urządzeń do gotowania. Razem z lokalnym szefem kuchni Arturo Ramonem II z Blanco River Meat Co. przygotowuje danie z koziny i drobiu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (1) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 9:25
- Człowiek, ogień i wyżerka (2) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 9:55
- Człowiek, ogień i wyżerka (3) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 10:30
- Człowiek, ogień i wyżerka (4) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 11:00
- Człowiek, ogień i wyżerka (5) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 11:35