Człowiek, ogień i wyżerka (9/13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2018
| W skrócie: | Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego siedem różnych urządzeń do gotowania. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| środa, 3 grudnia dziś |
11:30 | Food Network |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart w Teksasie, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem Johnsonami odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego aż siedem różnych urządzeń do gotowania. Razem z lokalnym szefem kuchni Arturo Ramonem II z Blanco River Meat Co. przygotowuje danie z koziny i drobiu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking
gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 9:25
- Człowiek, ogień i wyżerka (6/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 9:55
- Człowiek, ogień i wyżerka (7/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 10:25
- Człowiek, ogień i wyżerka (8/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 10:55
- Człowiek, ogień i wyżerka (10/13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 9:20
- Człowiek, ogień i wyżerka (11/13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 9:50
- Człowiek, ogień i wyżerka (12/13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 10:20
- Człowiek, ogień i wyżerka (13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 10:50
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/6) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 11:20
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/6) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 11:50
