Człowiek, ogień i wyżerka (9/13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie: | Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego siedem różnych urządzeń do gotowania. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 25 maja za 13 dni |
3:15 | Food Network |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart w Teksasie, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem Johnsonami odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego aż siedem różnych urządzeń do gotowania. Razem z lokalnym szefem kuchni Arturo Ramonem II z Blanco River Meat Co. przygotowuje danie z koziny i drobiu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (6/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (7/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (8/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (10/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 24 na 25 maja 3:45
- Człowiek, ogień i wyżerka (11/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 25 na 26 maja 3:15
- Człowiek, ogień i wyżerka (12/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 25 na 26 maja 3:45