x
Człowiek, ogień i wyżerka (11/13)

Człowiek, ogień i wyżerka (11/13)

(Man Fire Food)

magazyn kulinarny USA 2018   b.o.
W skrócie:Roger Mooking spotyka pary przygotowujące ogniste uczty w Kalifornii. Zaczyna od Danny'ego i Nicoletty Herlihy. Pomaga im przyrządzić udka jagnięce i warzywa na imprezę w firmie produkującej oliwę.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.

Roger Mooking spotyka dwie pary, przygotowujące ogniste uczty w Kalifornii. Zaczyna od Danny'ego i Nicoletty Herlihy, której firma Do or Dine Catering specjalizuje się w śródziemnomorskich potrawach. Prowadzący pomaga im przygotować udka jagnięce i warzywa na imprezę w firmie produkującej oliwę z oliwek. Następnie spotyka Matta i Ninę Hornów z Horn Barbecue, właścicieli podziemnego grilla rzemieślniczego.