Człowiek, ogień i wyżerka (11/13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie: | Roger Mooking spotyka pary przygotowujące ogniste uczty w Kalifornii. Zaczyna od Danny'ego i Nicoletty Herlihy. Pomaga im przyrządzić udka jagnięce i warzywa na imprezę w firmie produkującej oliwę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 26 maja za 14 dni |
3:15 | Food Network |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Roger Mooking spotyka dwie pary, przygotowujące ogniste uczty w Kalifornii. Zaczyna od Danny'ego i Nicoletty Herlihy, której firma Do or Dine Catering specjalizuje się w śródziemnomorskich potrawach. Prowadzący pomaga im przygotować udka jagnięce i warzywa na imprezę w firmie produkującej oliwę z oliwek. Następnie spotyka Matta i Ninę Hornów z Horn Barbecue, właścicieli podziemnego grilla rzemieślniczego.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (6/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (7/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (8/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (9/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 24 na 25 maja 3:15
- Człowiek, ogień i wyżerka (10/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 24 na 25 maja 3:45
- Człowiek, ogień i wyżerka (12/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 25 na 26 maja 3:45