Człowiek, ogień i wyżerka (12/13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie: | Roger Mooking pomaga Jeremy'emu Connerowi przygotować pieczeń rybną w słynnym pensjonacie Maison Madeleine w Breaux Bridge. Dołącza do pitmastera Freda Reclusado w jego kuchni na świeżym powietrzu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 26 maja za 14 dni |
3:45 | Food Network |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Roger Mooking pomaga zaproszonemu szefowi kuchni, Jeremy'emu Connerowi, przygotować pieczeń rybną w słynnym pensjonacie Maison Madeleine w Breaux Bridge. W Bakersfield w Kalifornii Roger dołącza do pitmastera Freda Reclusado w jego kuchni na świeżym powietrzu, aby przygotować żeberka i usmażyć tilapię.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (6/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (7/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (8/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (9/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 24 na 25 maja 3:15
- Człowiek, ogień i wyżerka (10/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 24 na 25 maja 3:45
- Człowiek, ogień i wyżerka (11/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 25 na 26 maja 3:15