Człowiek, ogień i wyżerka (10/13)
(Man Fire Food)
| W skrócie: | Roger Mooking odwiedza zatokę Luizjany, aby oddać się przyjemności kosztowania BBQ, leniwego brunchu i pysznych gotowanych raków. W Prairieville pomaga w przygotowaniu żeberek, mostka i raków. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| środa, 10 grudnia za 7 dni |
9:20 | Food Network |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Roger Mooking odwiedza zatokę Luizjany, aby oddać się przyjemności kosztowania BBQ, leniwego brunchu i pysznych gotowanych raków. W Prairieville pomaga w przygotowaniu żeberek, mostka i raków. Następnie w Baton Rouge spotyka się z firmą cateringową serwującą kanapki śniadaniowe z grilla w lokalnej knajpie. Wraz z właścicielem przyprawiają wieprzowinę i policzki wołowe do wędzenia, a następnie układają mięso na herbatnikach ze smażonymi jajkami, serem i boczkiem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking
gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 9:25
- Człowiek, ogień i wyżerka (6/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 9:55
- Człowiek, ogień i wyżerka (7/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 10:25
- Człowiek, ogień i wyżerka (8/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 10:55
- Człowiek, ogień i wyżerka (9/13) - magazyn kulinarny - dziś, 3 grudnia 11:30
- Człowiek, ogień i wyżerka (11/13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 9:50
- Człowiek, ogień i wyżerka (12/13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 10:20
- Człowiek, ogień i wyżerka (13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 10:50
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/6) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 11:20
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/6) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 11:50
