Człowiek, ogień i wyżerka (10/13)
(Man Fire Food)
W skrócie: | Roger Mooking odwiedza zatokę Luizjany, aby oddać się przyjemności kosztowania BBQ, leniwego brunchu i pysznych gotowanych raków. W Prairieville pomaga w przygotowaniu żeberek, mostka i raków. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Roger Mooking odwiedza zatokę Luizjany, aby oddać się przyjemności kosztowania BBQ, leniwego brunchu i pysznych gotowanych raków. W Prairieville pomaga w przygotowaniu żeberek, mostka i raków. Następnie w Baton Rouge spotyka się z firmą cateringową serwującą kanapki śniadaniowe z grilla w lokalnej knajpie. Wraz z właścicielem przyprawiają wieprzowinę i policzki wołowe do wędzenia, a następnie układają mięso na herbatnikach ze smażonymi jajkami, serem i boczkiem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Roger Mooking gospodarz