Człowiek, ogień i wyżerka (10/13)
(Man Fire Food)
W skrócie: | Roger Mooking odwiedza zatokę Luizjany, aby oddać się przyjemności kosztowania BBQ, leniwego brunchu i pysznych gotowanych raków. W Prairieville pomaga w przygotowaniu żeberek, mostka i raków. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 25 maja za 13 dni |
3:45 | Food Network |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Roger Mooking odwiedza zatokę Luizjany, aby oddać się przyjemności kosztowania BBQ, leniwego brunchu i pysznych gotowanych raków. W Prairieville pomaga w przygotowaniu żeberek, mostka i raków. Następnie w Baton Rouge spotyka się z firmą cateringową serwującą kanapki śniadaniowe z grilla w lokalnej knajpie. Wraz z właścicielem przyprawiają wieprzowinę i policzki wołowe do wędzenia, a następnie układają mięso na herbatnikach ze smażonymi jajkami, serem i boczkiem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (6/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (7/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (8/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 18 na 19 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (9/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 24 na 25 maja 3:15
- Człowiek, ogień i wyżerka (11/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 25 na 26 maja 3:15
- Człowiek, ogień i wyżerka (12/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 25 na 26 maja 3:45