Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
W tym odcinku miłośnik gotowania prezentuje potrawy z wołowiny.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Pasternak na polski stół - magazyn kulinarny - dziś, 14 maja 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Złoty rokitnik - magazyn kulinarny - dziś, 14 maja 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Wiosenne pędy chmielu - magazyn kulinarny - dziś, 14 maja 18:40 i 5 późniejszych emisji
- Okrasa łamie przepisy: Mniej cukru, więcej zdrowia - magazyn kulinarny - dziś, 14 maja 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Cysterska kuchnia piwna - magazyn kulinarny - środa, 15 maja 7:30
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia zachodnich Mazur - magazyn kulinarny - środa, 15 maja 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Galicyjski strudel - magazyn kulinarny - środa, 15 maja 14:50
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Powrót topinamburu na polski stół - magazyn kulinarny - środa, 15 maja 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na Wiśle - magazyn kulinarny - środa, 15 maja 18:40 i 5 późniejszych emisji
- Okrasa łamie przepisy: Zimowe grzybobranie - magazyn kulinarny - środa, 15 maja 19:15 i 1 późniejsza emisja