Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa przygotowuje potrawy z popularnej ryby słodkowodnej, pstrąga, m.in. tatara i filet wędzony na grillu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Pyry z gzikiem i plińce z pomoćką - magazyn kulinarny - dziś, 29 czerwca 17:10 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Ziemniaki i dojrzewający ser - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 czerwca 7:15
- Okrasa łamie przepisy: Dziczyzna w kwiatach i bukwi - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 czerwca 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Smak pędów sosny - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 czerwca 11:15
- Okrasa łamie przepisy: Podkarpacka cebula - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 czerwca 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Smak rokitnika - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 czerwca 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Pstrąg - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 czerwca 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Na jagody - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 czerwca 19:10 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Wiosenne pędy chmielu - magazyn kulinarny - wtorek, 1 lipca 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Zapomniane mirabelki - magazyn kulinarny - wtorek, 1 lipca 17:10 i 3 późniejsze emisje