Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa przygotowuje potrawy z popularnej ryby słodkowodnej, pstrąga, m.in. tatara i filet wędzony na grillu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia rowerowa - magazyn kulinarny - dziś, 10 maja 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Na huculskim szlaku - magazyn kulinarny - dziś, 10 maja 7:45 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Patelnia z ogniska - magazyn kulinarny - dziś, 10 maja 8:05
- Okrasa łamie przepisy: Wiosenne sałatki z grilla - magazyn kulinarny - dziś, 10 maja 8:40 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Królowe cytryny - magazyn kulinarny - dziś, 10 maja 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Wiosenne smardze - magazyn kulinarny - dziś, 10 maja 14:25 i 3 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Chłodniki na zimny maj - magazyn kulinarny - dziś, 10 maja 16:20 i 4 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Nowe sałatki rybne - magazyn kulinarny - dziś, 10 maja 21:50 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Gotowanie pod żaglami - magazyn kulinarny - niedziela, 11 maja 7:45 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Pstrągi ze źródlanej wody - magazyn kulinarny - niedziela, 11 maja 12:00