Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa przygotowuje potrawy z popularnej ryby słodkowodnej, pstrąga, m.in. tatara i filet wędzony na grillu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Na jagody - magazyn kulinarny - dziś, 7 września 7:10
- Okrasa łamie przepisy: W podlaskim ogrodzie ziołowym - magazyn kulinarny - dziś, 7 września 7:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Kociewskie smakołyki - magazyn kulinarny - dziś, 7 września 12:00 i 4 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Dwa talerze w Łańsku - magazyn kulinarny - dziś, 7 września 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia warszawska - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na Wiśle - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Podlasie pachnące serem - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 11:45 i 3 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Przetwory ze śliwki węgierki - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Ryby w grzybach - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 17:10
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia na przedwiośniu - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 września 18:40 i 1 późniejsza emisja