Ewa gotuje (405)
magazyn kulinarny Polska 2020
| W skrócie: | Ewa Wachowicz prezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| piątek, 5 grudnia za 14 dni |
2:30 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz zaprezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami i pokrojonym w drobną kostkę selerem, który zastąpi ryż. Na deser prowadząca przygotuje sernik z twarogu i białej czekolady. Zdradzi także, jak należy kisić rydze.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz
gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (438) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 listopada 2:00
- Ewa gotuje (439) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 listopada 3:15
- Ewa gotuje (544) - magazyn kulinarny - sobota, 22 listopada 7:30
- Ewa gotuje (545) - magazyn kulinarny - sobota, 22 listopada 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (557) - magazyn kulinarny - sobota, 22 listopada 11:15
- Ewa gotuje (440) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 listopada 3:50
- Ewa gotuje (441) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (486) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 listopada 7:30
