Ewa gotuje (405)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz prezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 13 maja za 13 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz zaprezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami i pokrojonym w drobną kostkę selerem, który zastąpi ryż. Na deser prowadząca przygotuje sernik z twarogu i białej czekolady. Zdradzi także, jak należy kisić rydze.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (383) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 29 na 30 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (484) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 29 na 30 kwietnia 4:05
- Ewa gotuje (362) - magazyn kulinarny - dziś, 30 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (363) - magazyn kulinarny - dziś, 30 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (415) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 kwietnia na 1 maja 2:30
- Ewa gotuje (384) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 kwietnia na 1 maja 2:45
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 kwietnia na 1 maja 3:15
- Ewa gotuje (364) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 7:00
- Ewa gotuje (365) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 7:30
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 1 na 2 maja 2:30