Ewa gotuje (405)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz prezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz zaprezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami i pokrojonym w drobną kostkę selerem, który zastąpi ryż. Na deser prowadząca przygotuje sernik z twarogu i białej czekolady. Zdradzi także, jak należy kisić rydze.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (463) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 19 na 20 czerwca 2:30
- Ewa gotuje (468) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 19 na 20 czerwca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (469) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 19 na 20 czerwca 3:15 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 19 na 20 czerwca 4:05
- Ewa gotuje (464) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 20 na 21 czerwca 2:30
- Ewa gotuje (470) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 20 na 21 czerwca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (471) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 20 na 21 czerwca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (536) - magazyn kulinarny - sobota, 21 czerwca 7:30
- Ewa gotuje (537) - magazyn kulinarny - sobota, 21 czerwca 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (465) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 21 na 22 czerwca 2:30