Ewa gotuje (332)
W skrócie: | Ewa Wachowicz wybiera się na off-road. W związku z tym przygotuje potrawy dające dużo energii. Przyrządzi kotlety indycze panierowane w orzeszkach ziemnych i mus czekoladowy z owocowym purée. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
W tym odcinku Ewa Wachowicz wybiera się na off-road. W związku z tym przygotuje potrawy dające dużo energii. Na początek upiecze podpłomyk, który może być doskonałą bazą dla kanapek z chrupiącym boczkiem. Następnie zrobi kotlety indycze, panierowane w orzeszkach ziemnych. Na deser zaś przygotuje delikatny mus czekoladowy z owocowym purée z mango, brzoskwini oraz bananów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (378) - magazyn kulinarny - dziś, 12 maja 7:00
- Ewa gotuje (379) - magazyn kulinarny - dziś, 12 maja 7:30
- Ewa gotuje (427) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 12 na 13 maja 2:30
- Ewa gotuje (404) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 12 na 13 maja 2:45
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 12 na 13 maja 3:15
- Ewa gotuje (490) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 12 na 13 maja 3:55
- Ewa gotuje (380) - magazyn kulinarny - wtorek, 13 maja 7:00
- Ewa gotuje (381) - magazyn kulinarny - wtorek, 13 maja 7:30
- Ewa gotuje (428) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 13 na 14 maja 2:30
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 13 na 14 maja 2:45