Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (418) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 na 31 lipca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 na 31 lipca 2:45
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 na 31 lipca 3:15
- Ewa gotuje (316) - magazyn kulinarny - czwartek, 31 lipca 7:30
- Ewa gotuje (419) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 31 lipca na 1 sierpnia 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (317) - magazyn kulinarny - piątek, 1 sierpnia 7:30
- Ewa gotuje (420) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 1 na 2 sierpnia 2:30 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (421) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 1 na 2 sierpnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (542) - magazyn kulinarny - sobota, 2 sierpnia 7:30
- Ewa gotuje (543) - magazyn kulinarny - sobota, 2 sierpnia 8:00 i 1 późniejsza emisja