Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024
| W skrócie: | W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz
gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 2:00
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (357) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 2:35
- Ewa gotuje (358) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 3:05
- Ewa gotuje (520) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 4:00
- Ewa gotuje (473) - magazyn kulinarny - środa, 5 listopada 7:30
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 5 na 6 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (359) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 5 na 6 listopada 2:40
- Ewa gotuje (360) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 5 na 6 listopada 3:05
- Ewa gotuje (474) - magazyn kulinarny - czwartek, 6 listopada 7:30
