Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (457) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 13 na 14 czerwca 2:30
- Ewa gotuje (458) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 13 na 14 czerwca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (459) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 13 na 14 czerwca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (497) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 13 na 14 czerwca 3:55
- Ewa gotuje (535) - magazyn kulinarny - sobota, 14 czerwca 7:30
- Ewa gotuje (536) - magazyn kulinarny - sobota, 14 czerwca 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (545-ost.) - magazyn kulinarny - sobota, 14 czerwca 11:00
- Ewa gotuje (460) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 14 na 15 czerwca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (461) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 14 na 15 czerwca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (438) - magazyn kulinarny - niedziela, 15 czerwca 10:50