Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 21 września za 6 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (463) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 15 na 16 września 2:00
- Ewa gotuje (464) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 15 na 16 września 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (496) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 15 na 16 września 2:45
- Ewa gotuje (497) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 15 na 16 września 3:15
- Ewa gotuje (510) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 15 na 16 września 3:50 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (347) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 września 7:30
- Ewa gotuje (465) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 16 na 17 września 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (498) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 16 na 17 września 2:45
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 16 na 17 września 3:15
- Ewa gotuje (438) - magazyn kulinarny - środa, 17 września 7:30