
CANAL+ Kuchnia Program TV na dziś
6:00
ABC gotowania 6 (4)magazyn kulinarny
Marieta Marecka zaprasza początkujących i nieco bardziej zaawansowanych kucharzy na wspólne gotowanie. Będzie smacznie i prosto. Jest to wyjątkowy telewizyjny elementarz dla każdego.
6:35
ABC gotowania 6 (6)magazyn kulinarny
Marieta Marecka zaprasza początkujących i nieco bardziej zaawansowanych kucharzy na wspólne gotowanie. Będzie smacznie i prosto. Jest to wyjątkowy telewizyjny elementarz dla każdego.
7:15
8:00
ABC gotowania - kuchnia turecka: Mięsa cz.1 (5)magazyn poradnikowy
Marieta Marecka prezentuje przysmaki kuchni tureckiej. Udowadnia, że to nie tylko kebab, pita i baklawa. Wielkim atutem kraju jest kuchnia oparta na warzywach, przyprawach oraz serach i mięsach.
8:30
ABC gotowania - kuchnia turecka: Warzywa (6)magazyn poradnikowy
Marieta Marecka prezentuje przysmaki kuchni tureckiej. Udowadnia, że to nie tylko kebab, pita i baklawa. Wielkim atutem kraju jest kuchnia oparta na warzywach, przyprawach oraz serach i mięsach.
9:00
Jakubiak rozgryza Włochy: Parmezan (1)magazyn kulinarny
W Toskanii mistrz kulinarny bierze udział w zbiorze oliwek. Odwiedza Lombardię słynącą z wybornej szynki prosciutto crudo, a podczas wycieczki do serowarni podgląda, jak powstaje parmezan.
9:30
Jakubiak rozgryza Włochy: Oliwa (2)magazyn kulinarny
W Toskanii mistrz kulinarny bierze udział w zbiorze oliwek. W Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Odwiedza Lombardię słynącą z wybornej szynki prosciutto crudo. Obserwuje produkcję parmezanu.
9:55
Bosacka daje radę 3: Dieta keto (6)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
10:25
Przepisy Ainsleya na dobry nastrój (8)serial dokumentalny
Szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza wraz z Josephem Dennisonem w podróż po Wielkiej Brytanii. Razem odkrywają lokalne smaki i specjały - od Norfolk i Cotswolds po Walię Północną i Wybrzeże Jurajskie.
11:20
Jakubiak rozgryza...: Parmezan (9)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
11:30
Jamie Oliver: gotuj sezonowo (8)magazyn kulinarny
Mistrz kuchni podpowiada, jak wykorzystać sezonowe składniki. Zachęca do zakładania upraw i zakupów na targach. Przygotuje sałatki, tarty, dania z grilla, ciasta, gulasze oraz przetwory.
12:25
Jakubiak rozgryza Maderę: Niedzielny targ (3)magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak udaje się w głąb wyspy na targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują.
12:55
Jakubiak rozgryza Maderę: Ryby i owoce morza (4)magazyn kulinarny
Łowiska wokół Madery obfitują w ryby i owoce morza. Tomek Jakubiak na targu w Funchal ogląda ogromne tuńczyki i typowe dla Madery ryby - pałasze. W nadmorskim barze spróbuje przepysznej zupy.
13:25
Nie tylko kimchi 2 (5)magazyn kulinarny
Min i Kuba dzielą się przepisami na pyszne dania. Pełna zapału gospodyni przejmuje stery w kuchni, przygotowując tradycyjne koreańskie potrawy, a mąż wspiera ją jako pomocnik i narrator.
13:50
Premiera: Nie tylko kimchi 2 (6)magazyn kulinarny
Min i Kuba dzielą się przepisami na pyszne dania. Pełna zapału gospodyni przejmuje stery w kuchni, przygotowując tradycyjne koreańskie potrawy, a mąż wspiera ją jako pomocnik i narrator.
14:25
Bosacka daje radę 3: Zamienniki mięsa (7)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
14:55
Bosacka daje radę 3: Organic bioekokuchnia (8)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
- 15:25M jak mięso 9 (1)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
- 15:55M jak mięso 9 (2)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
- 16:25Premiera: M jak mięso 9 (3)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
- 17:00Javier Peńa zjada świat: Japonia (5)
serial dokumentalny
Młody hiszpański szef kuchni wyrusza w podróż, by odkryć bogactwo smaków w różnych zakątkach globu. Odwiedzi m.in. Sycylię, Maroko, Grecję, Tunezję, Japonię oraz Dublin, Kraków, Lublanę i Paryż.
- 18:10Kulinarne szlaki: Południowa Afryka (1)
serial dokumentalny
Warren Mendes, australijski szef kuchni i gospodarz programów telewizyjnych, wyrusza na wyprawę od Kapsztadu po Johannesburg. Przemierza ojczysty kraj w poszukiwaniu smaków i potraw.
- 18:35Kulinarne szlaki: Południowa Afryka (2)
serial dokumentalny
Warren Mendes, australijski szef kuchni i gospodarz programów telewizyjnych, wyrusza na wyprawę od Kapsztadu po Johannesburg. Przemierza ojczysty kraj w poszukiwaniu smaków i potraw.
- 19:05Jamie gotuje w Gruzji
film dokumentalny, Wielka Brytania 2024
Jamie Oliver odkrywa gwarne targi Tbilisi, knajpki i słynny winiarski region - Kachetię. Podpatruje lokalnych kucharzy i próbuje tradycyjnych potraw, takich jak chinkali i czakapuli.
20:00
James Martin: hiszpańska przygoda (6)serial dokumentalny
Brytyjski szef kuchni podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje. James Martin zatrzymuje się m.in. w San Sebastian, Asturii czy Santiago de Compostela.
20:50
Premiera: James Martin: hiszpańska przygoda (7)serial dokumentalny
Brytyjski szef kuchni podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje. James Martin zatrzymuje się m.in. w San Sebastian, Asturii czy Santiago de Compostela.
- 21:45M jak mięso 9 (2)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
- 22:15M jak mięso 9 (3)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
- 22:45Michel Roux - sielskie smaki francuskiej kuchni 3 (5)
serial dokumentalny
Szef kuchni zdradzi sekrety tworzenia menu na najwyższym poziomie - od dekadenckiego śniadania, po wystawną kolację. Zainspiruje się daniami z Prowansji oraz potrawami podawanymi w jego restauracji.
- 23:45Michel Roux - sielskie smaki francuskiej kuchni 3 (6)
serial dokumentalny
Szef kuchni zdradzi sekrety tworzenia menu na najwyższym poziomie - od dekadenckiego śniadania, po wystawną kolację. Zainspiruje się daniami z Prowansji oraz potrawami podawanymi w jego restauracji.
0:40
Top Chef 21 (13)reality show
W Wisconsin młodzi kucharze walczą o tytuł i 250 tys. dol. W jury zasiadają Tom Colicchio i Gail Simmons, a w roli prowadzącej debiutuje Kristen Kish. Co tydzień jeden uczestnik musi opuścić program.
1:40
Bitwa na smaki: David vs Matteo (5)magazyn kulinarny
Rodowity Włoch Matteo Brunetti oraz Francuz David Gaboriaud stają do bitwy na smaki. Ich celem jest przygotowanie smaczniejszego dania ze wskazanych im produktów. O wygranej zadecydują goście.
2:10
Nie bój ryby! (3)magazyn kulinarny
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata.
2:45
Nie bój ryby! (4)magazyn kulinarny
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata.
3:20
Widelcem po mapie 2 (10)serial dokumentalny
Aleksander Baron i Damian Korda zapraszają na kolejną kulinarną podróż. Odwiedzają polecane przez widzów restauracje oraz poznają tajniki kucharzy. Ich celem jest stworzenie kulinarnej mapy Polski.
3:55
Jakubiak rozgryza...: Parmezan (9)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20
Widelcem po mapie 2 (11)serial dokumentalny
Aleksander Baron i Damian Korda zapraszają na kolejną kulinarną podróż. Odwiedzają polecane przez widzów restauracje oraz poznają tajniki kucharzy. Ich celem jest stworzenie kulinarnej mapy Polski.
4:55
365 obiadów Mariety Mareckiej 2 (11)magazyn kulinarny
Gospodyni programu Marieta Marecka w każdym odcinku zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy, które złożą się w gotowy plan na obiad dla całej rodziny. Udzieli też wielu cennych wskazówek.
5:30
365 obiadów Mariety Mareckiej 2 (12)magazyn kulinarny
Gospodyni programu Marieta Marecka w każdym odcinku zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy, które złożą się w gotowy plan na obiad dla całej rodziny. Udzieli też wielu cennych wskazówek.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI