
CANAL+ KuchniaProgram TV na Sobota 9.08.2025
6:00
W ogrodowej kuchni Marcusa 2 (18)serial dokumentalny
Szef kuchni Marcus Wareing rozwija swoją farmę. Podróżuje po południowo-wschodniej Anglii. Odwiedza rolników i zdobywa nowe składniki. Serwuje pyszne i zdrowe dania rodzinie oraz przyjaciołom.
6:40
W ogrodowej kuchni Marcusa 2 (19)serial dokumentalny
Szef kuchni Marcus Wareing rozwija swoją farmę. Podróżuje po południowo-wschodniej Anglii. Odwiedza rolników i zdobywa nowe składniki. Serwuje pyszne i zdrowe dania rodzinie oraz przyjaciołom.
7:15
8:00
ABC gotowania - kuchnia polska: Grzyby (5)magazyn kulinarny
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
8:30
ABC gotowania - kuchnia polska: Twaróg (6)magazyn kulinarny
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
9:00
Jakubiak rozgryza Tajlandię i Kambodżę: Wioska rybacka (3)serial dokumentalny
Znany szef kuchni wyrusza do pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów południowo-wschodniej Azji. Na jego kulinarnym szlaku znajdzie się m.in. gwarny, barwny i pełen kontrastów Bangkok.
9:30
Jakubiak rozgryza Tajlandię i Kambodżę: Durian i Kokos (4)serial dokumentalny
Znany szef kuchni wyrusza do pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów południowo-wschodniej Azji. Na jego kulinarnym szlaku znajdzie się m.in. gwarny, barwny i pełen kontrastów Bangkok.
10:00
Bosacka daje radę 2: Kotlet mielony (1)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka podpowie, jak na pełnych towaru półkach znaleźć zdrowe produkty. W tym odcinku skupi się na daniu często goszczącym na polskich stołach - kotlecie mielonym.
10:25
Dzień dobry, śniadanie: Pasty śniadaniowe (7)magazyn kulinarny
Nie wszyscy zrywają się skoro świt, więc nie każdy zjada pierwszy posiłek z samego rana. Martyna Chomacka - blogerka i finalistka 7. edycji 'MasterChefa' - podzieli się przepisami na pyszne śniadania.
10:50
Dzień dobry, śniadanie: Królewskie śniadania (8)magazyn kulinarny
Nie wszyscy zrywają się skoro świt, więc nie każdy zjada pierwszy posiłek z samego rana. Martyna Chomacka - blogerka i finalistka 7. edycji 'MasterChefa' - podzieli się przepisami na pyszne śniadania.
11:20
Premiera: Wyjątkowe smaki miast 2: Brystol (3)program rozrywkowy
Fred Sirieix podróżuje w towarzystwie znanych brytyjskich smakoszy, którzy pokazują mu ulubione miejsca, gdzie mogą razem jeść i poznawać okolicę. Czeka go m.in. wyprawa do Marrakeszu z Andi Oliver.
12:25
Premiera: Klejnoty Morza Śródziemnego: Hvar (7)serial dokumentalny
Podróż przez wyspy i wybrzeża Morza Śródziemnego, najbardziej malownicze zakątki globu. Autorzy odwiedzają m.in. Korsykę, Sardynię, Ibizę i Sycylię. Zaglądają do domów, kuchni, restauracji i winnic.
13:25
Premiera: Klejnoty Morza Śródziemnego: Korsyka (8)serial dokumentalny
Podróż przez wyspy i wybrzeża Morza Śródziemnego, najbardziej malownicze zakątki globu. Autorzy odwiedzają m.in. Korsykę, Sardynię, Ibizę i Sycylię. Zaglądają do domów, kuchni, restauracji i winnic.
14:25
Bosacka daje radę 2: Pizza (2)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka kolejny raz pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety.
14:55
Bosacka daje radę 2: Curry (3)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka kolejny raz pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety.
15:25
Nie bój ryby! 2: Szwecja (5)magazyn kulinarny
Bartosz Lisek Kucharz okrętowy, Bartosz Lisek, dzieli się z widzami przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze.
15:55
Nie bój ryby! 2: Grecja (6)magazyn kulinarny
Bartosz Lisek Kucharz okrętowy, Bartosz Lisek, dzieli się z widzami przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze.
16:25
M jak mięso 4: USA (8)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA.
17:00
M jak mięso 5: Schabowy (1)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się schab, wątróbka, żeberka i polędwica. Potrawy podane zostaną z oryginalnymi dodatkami.
17:30
M jak mięso 5: Wątróbka (2)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się schab, wątróbka, żeberka i polędwica. Potrawy podane zostaną z oryginalnymi dodatkami.
- 18:00Hiszpańskim szlakiem z Gonzalo (19)
serial dokumentalny
Argentyńczyk Gonzalo D'Ambrosio od 2007 roku mieszka w Madrycie. Przemierza Hiszpanię, by odrywać bogatą kulinarną tradycję różnych regionów i charakterystyczne dla nich potrawy oraz przysmaki.
19:05
Jamie Oliver: 5 składników po śródziemnomorsku (2)magazyn kulinarny
Mistrz kulinarny inspiruje się kuchnią śródziemnomorską, by zaserwować potrawy, które nawet początkujący kucharz przyrządzi bez trudu. By przywołać klimat gorącego lata, wystarczy pięć składników.
20:00
James Martin: hiszpańska przygoda (2)serial dokumentalny
Brytyjski szef kuchni podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje. James Martin zatrzymuje się m.in. w San Sebastian, Asturii czy Santiago de Compostela.
20:55
James Martin: hiszpańska przygoda (3)serial dokumentalny
Brytyjski szef kuchni podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje. James Martin zatrzymuje się m.in. w San Sebastian, Asturii czy Santiago de Compostela.
21:45
M jak mięso 6: Zupy (2)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
22:15
M jak mięso 6: Indyk (3)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
22:45
Sekrety gigantów fast foodu (2)serial dokumentalny
Alexis Conran odkrywa tajemnice smaku uwielbianych przez Brytyjczyków dań na wynos. Sprawdza, jak wygląda cały proces ich przygotowywania. Pokaże, jak przyrządzić domową wersję burgerów czy pizzy.
- 23:45Mistrzowie przekąsek w akcji - Nowa Zelandia (2)
program rozrywkowy
Kulinarni mistrzowie Tom Sainsbury i Kim Crossman rzucają wyzwanie najlepszym szefom kuchni w Nowej Zelandii. Ich cel to odtworzenie ulubionych przysmaków mieszkańców malowniczych wysp.
0:40
Top Chef 21 (3)reality show
W Wisconsin młodzi kucharze walczą o tytuł i 250 tys. dol. W jury zasiadają Tom Colicchio i Gail Simmons, a w roli prowadzącej debiutuje Kristen Kish. Co tydzień jeden uczestnik musi opuścić program.
1:40
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek (7)magazyn kulinarny
Jagna Niedzielska, popularyzatorka nurtu zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. Radzi, jak efektywnie wykorzystywać dostępne w kuchni produkty, by zminimalizować straty.
- 2:10Zielona rewolucja Marty Dymek (9)
magazyn kulinarny
Popularna blogerka Marta Dymek w każdym odcinku próbuje przekonać zaproszonego gościa do kuchni wegetariańskiej. Prowadząca pokaże, jak zastąpić potrawy mięsne ich jarskimi wariacjami.
- 2:45Zielona rewolucja Marty Dymek: Boże Narodzenie (10)
magazyn kulinarny
Popularna blogerka Marta Dymek w każdym odcinku próbuje przekonać zaproszonego gościa do kuchni wegetariańskiej. Prowadząca pokaże, jak zastąpić potrawy mięsne ich jarskimi wariacjami.
3:20
Czy na pewno umiesz gotować? 5 (12)reality show
Andrzej Polan sprawdza kulinarne umiejętności domorosłych adeptów sztuki kulinarnej. W nowym sezonie uczestnicy są zdani wyłącznie na siebie, zaś prowadzący będzie obserwował ich poczynania z ukrycia.
3:55
Jakubiak rozgryza... (11)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20
Domowa piekarnia Kucharskiego (6)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
- 4:55365 obiadów Mariety Mareckiej (7)
magazyn kulinarny
Gospodyni programu podpowiada, skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady. Marieta Marecka zaprezentuje szereg prostych posiłków. W każdym odcinku zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy.
- 5:30365 obiadów Mariety Mareckiej (8)
magazyn kulinarny
Gospodyni programu podpowiada, skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady. Marieta Marecka zaprezentuje szereg prostych posiłków. W każdym odcinku zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI