M jak mięso 6: Indyk (3)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 30 lipca dziś |
17:40 | CANAL+ 4K Ultra HD |
piątek, 1 sierpnia pojutrze |
19:20 | CANAL+ Kuchnia |
poniedziałek, 4 sierpnia za 5 dni |
18:50 | CANAL+ Kuchnia |
sobota, 9 sierpnia za 10 dni |
22:15 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
- M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1) - serial dokumentalny - dziś, 30 lipca 16:55 i 3 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Zupy (2) - serial dokumentalny - dziś, 30 lipca 17:20 i 4 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Mięsa z kością (4) - serial dokumentalny - dziś, 30 lipca 18:00 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Podroby (5) - serial dokumentalny - czwartek, 31 lipca 15:10 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Steki (6) - serial dokumentalny - czwartek, 31 lipca 15:30 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Dziczyzna (7) - serial dokumentalny - czwartek, 31 lipca 15:55 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Szyja (8) - serial dokumentalny - piątek, 8 sierpnia 19:20 i 1 późniejsza emisja