Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 2 maja pojutrze |
19:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak sięgają po mięsne szlagiery i proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się więc schab, wątróbka, żeberka, polędwica - wszystko to przyrządzone w tradycyjny sposób lub z nowoczesnym akcentem. Potrawy podane zostaną w apteczny sposób i z oryginalnymi dodatkami. Mistrzowie kulinarni udowadniają, że w ich kuchni przysłowie "Cudze chwalicie, swego nie znacie" nie ma racji bytu.
W tym odcinku
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak sięgają po mięsne szlagiery i proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. W pierwszym odcinku piątego sezonu pokażą schabowe w nowej odsłonie.
Zobacz także
- M jak mięso 5: Polędwica wołowa (5) - serial dokumentalny - sobota, 3 maja 8:25 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 5: Wątróbka (2) - serial dokumentalny - poniedziałek, 5 maja 19:20
- M jak mięso 5: Kurczak (3) - serial dokumentalny - wtorek, 6 maja 19:20
- M jak mięso 5: Żebra wołowe (4) - serial dokumentalny - środa, 7 maja 19:20
- M jak mięso 5: Łopatka (6) - serial dokumentalny - piątek, 9 maja 19:20 i 1 późniejsza emisja