
Food NetworkProgram TV na Wtorek 23.09.2025
6:00
Molly gotuje na farmie (4/13)magazyn kulinarny
Molly urządza Octoberfest na Środkowym Zachodzie. Serwuje precle na dwa sposoby. Na stole goszczą sznycel drobiowy, musztardowa sałatka ziemniaczana z boczkiem oraz surówka z czerwonej kapusty.
6:35
Molly gotuje na farmie (5/13)magazyn kulinarny
Molly częstuje farmerów serową pizzą z szynką, szpinakiem i ziemniakami, sałatką z pomidorów, bazylii oraz mięty z dodatkiem ziaren pszenicy, a na deser szykuje pudding z rabarbarem i kokosem.
7:05
Molly gotuje na farmie (6/13)magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 7:40Kulinarna przygoda z Eduardo (1/6)
magazyn kulinarny
Szef kuchni, Eduardo Garcia, zainspirowany miłością do natury i dzikiej żywności przygotowuje na swojej farmie nietuzinkowe posiłki. Na ich degustacje zaprasza rodzinę i przyjaciół.
- 8:10Kulinarna przygoda z Eduardo (2/6)
magazyn kulinarny
Szef kuchni, Eduardo Garcia, zainspirowany miłością do natury i dzikiej żywności przygotowuje na swojej farmie nietuzinkowe posiłki. Na ich degustacje zaprasza rodzinę i przyjaciół.
- 8:45Kulinarna przygoda z Eduardo (3/6)
magazyn kulinarny
Szef kuchni, Eduardo Garcia, zainspirowany miłością do natury i dzikiej żywności przygotowuje na swojej farmie nietuzinkowe posiłki. Na ich degustacje zaprasza rodzinę i przyjaciół.
9:20
Sztuka mięsa (4/12)magazyn kulinarny
Tomek składa wizytę Łukaszowi Ancypie, swojemu koledze, który na Podlasiu prowadzi 'Karczmę pod Sokołem'. Razem przyrządzą wołową świecę z kumpakiem. Tomek zaprezentuje przepis na babkę ziemniaczaną.
9:55
Sztuka mięsa (5/12)magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację Stół i Wół, która słynie z pysznych burgerów i steków. Wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burger po lubelsku. Menadżer wyjaśni, jak przygotowuje się steki.
10:25
Sztuka mięsa (6/12)magazyn kulinarny
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną.
11:00
Sztuka mięsa (8/12)magazyn kulinarny
Tomasz odwiedza w Kamieniu Pomorskim smażalnię i wędzarnię ryb Natalii Zubowicz. Jej lokal słynie z autorskiego przepisu na łososia. Prowadzący uda się na połów ryb. Następnie przyrządzi zapiekankę.
- 11:35Rozdrażnić tytanów (2/10)
reality show
Światowej klasy szef kuchni, Bobby Flay, mierzy się z trzema gigantami kulinarnej sceny. Zwycięzca otrzyma 200 tysięcy dolarów.
12:35
Posiekani (12/18)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
13:35
Mordercza kuchnia (11/13)reality show
Czterej zawodnicy toczą ze sobą zacięte pojedynki w kuchni. Walczą w trzech etapach eliminacyjnych. Rywale mogą utrudniać sobie zadanie. Każdy z kucharzy otrzymuje po 25 tysięcy dolarów.
- 14:40Uczta w hotelu grozy (1/6)
reality show
Ośmiu utalentowanych szefów kuchni otrzymuje tajemnicze zaproszenie do wzięcia udziału w kulinarnej rywalizacji w hotelu położonym na uboczu. Każdy z kucharzy otrzymuje kufer z trzynastoma składnikami, które muszą wystarczyć na cały pobyt. Uczestnik, który dotrwa do końca rozgrywki, opuści hotel bogatszy o 25 tysięcy dolarów.
16:10
Magda gotuje internet (4/8)magazyn kulinarny
Gościem odcinka jest Lidia Popiel, fotografka i modelka. Prowadząca zaprosi swoją rozmówczynię do wspólnego przygotowania zupy serowej z grzanką z chałki pokrytej lukrem.
16:45
Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/9)magazyn kulinarny
Magda Gessler zdradza tajniki przygotowania aksamitnego parfait różanego oraz naleśników gundel palacsinta. Do wykonania domowych lodów wykorzystuje konfiturę, wodę różaną oraz płatki róż.
17:20
Sexy kuchnia Magdy Gessler (8/9)magazyn kulinarny
Magda Gessler serwuje ostrygi na kilka sposobów - tradycyjnie, z sosami oraz z jajecznicą i szparagami. Widzowie dowiedzą się również, jak zrobić domowy kisiel na bazie wywaru z czerwonego wina.
17:55
Kuchenne rewolucje (8/14)program rozrywkowy
Właścicielem Pizzerii Kwadrans, która znajduje się w niewielkich Brzezinach jest Mariusz. Niedoświadczona załoga zaczęła wydawać przypaloną lub niedopieczoną pizzę. Restauracja zyskała złą opinię.
18:55
MasterChef Junior (10)program rozrywkowy
Finał. Zanim jednak troje najlepszych uczestników przygotuje swoje menu degustacyjne, do kuchni powrócą pasjonaci kulinariów, którzy podczas tej edycji pożegnali się już z programem.
20:25
Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/9)magazyn kulinarny
Odcinek poświęcony kuchni hiszpańskiej. Magda Gessler przyrządzi sałatkę z owocami morza. Podane al dante krewetki black tiger i mule to afrodyzjaki. Prowadząca urozmaici potrawę ziarnami granatu.
21:00
Kulinarny ring: smak zemsty (2/8)reality show
Prowadząca rzuca wyzwanie szefom kuchni. Proponuje im, by rozwiązali swoje spory w jednej rundzie w bezpośrednim kulinarnym starciu. Zwycięzcy zdobędą m.in. 10 tysięcy dolarów oraz cenny nóż z zestawu przegranego kucharza.
- 22:05Słodki świat Renata (5/8)
magazyn kulinarny
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
- 23:10Przepisy prosto z serca (13/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 23:45Czas na deser (1/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca pokazuje, jak zrobić dwa proste i pyszne desery. Zdradza sekretne triki na puszyste ciasto z polewą czekoladowo-orzechową i kremem karmelowym oraz torcik kokosowy z musem.
0:20
Czas na grillowanie! (18)magazyn kulinarny
Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów i dań z grilla.
0:50
Posiekani (12/18)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- 1:50Rozdrażnić tytanów (2/10)
reality show
Światowej klasy szef kuchni, Bobby Flay, mierzy się z trzema gigantami kulinarnej sceny. Zwycięzca otrzyma 200 tysięcy dolarów.
2:40
Mordercza kuchnia (11/13)reality show
Czterej zawodnicy toczą ze sobą zacięte pojedynki w kuchni. Walczą w trzech etapach eliminacyjnych. Rywale mogą utrudniać sobie zadanie. Każdy z kucharzy otrzymuje po 25 tysięcy dolarów.
3:25
Akcja: Restauracja! (4/13)reality show
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
4:15
Pyszne miejscówki (12/13)magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
5:10
Posiekani (11/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI