
Food NetworkProgram TV na Sobota 30.08.2025
6:00
Wiem, co jem (2/10)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka bierze pod lupę masło. Statystyczny Polak zjada go rocznie aż 5 kg. Kontrolerzy znaleźli w nim wodę, łój i najgorszy olej. Katarzyna zdradzi, jak rozpoznać najlepsze masło.
6:35
Perfekcyjni gospodarze (3/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
7:40
Perfekcyjni gospodarze (6/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
8:45
Niech wygra lepsze menu (9/10)reality show
Damiano Carrara, światowej sławy włoski szef kuchni i cukiernik, oraz Gino D'Acampo, legendarny szef kuchni i przedsiębiorca, prowadzą dwa zespoły, które muszą przygotować menu dla 20 osób.
9:50
MasterChef Junior (7/10)program rozrywkowy
Młodzi kucharze zmierzą się z trudnym zadaniem. Będą musieli odtworzyć recepturę popisowego deseru wybitnego cukiernika, specjalisty od wyrafinowanych monodeserów - Krzysztofa Kopcińskiego.
11:20
Apetyt na miłość (12)program rozrywkowy
Grzegorz jest kierowcą. Pragnie zwiedzać świat. Nie interesują go flirty. Chciałby się w końcu prawdziwie zakochać i ustatkować. Trzy kobiety postarają się trafić w jego gust kulinarny.
12:20
Makłowicz w drodze (11)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
12:55
Makłowicz w drodze (1/7)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz ogląda liczne atrakcje turystyczne i kulinarne na lwowskim rynku. Odwiedza działającą w ratuszu kawiarnię Grand Cafe Leopolis. Osobiście przyrządza ormiański chłodnik.
13:30
Gotowanie na ranczu z Guyem (11/14)magazyn kulinarny
Guy Fieri zaprasza znajomych kucharzy do swojej plenerowej kuchni na rustykalnym ranczu. Czeka ich popołudnie wypełnione gotowaniem i wymianą kulinarnych doświadczeń.
14:05
Gotowanie na ranczu z Guyem (12/14)magazyn kulinarny
Guy Fieri zaprasza znajomych kucharzy do swojej plenerowej kuchni na rustykalnym ranczu. Czeka ich popołudnie wypełnione gotowaniem i wymianą kulinarnych doświadczeń.
14:40
Mordercza kuchnia: na ostrzu noża (6/9)reality show
Szefowie kuchni stają do kulinarnych pojedynków, w których dozwolone są sabotaż i podstęp. Każdy z uczestników otrzymuje 25 tys. dol. Może je wydać, by zdobyć przewagę albo pokrzyżować plany rywali.
15:40
Kobieta na Dzikim Zachodzie (11/13)magazyn kulinarny
Blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się z widzami ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
16:15
Kobieta na Dzikim Zachodzie (12/13)magazyn kulinarny
Blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się z widzami ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
16:50
Posiekani (2/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
- 17:50Pojedynek na grille (8)
reality show
Bobby Flay, Anne Burrell i Jet Tila wybierają zawodników do swoich drużyn BBQ. Mają za zadanie mistrzowsko przygotować grillowane potrawy, ale muszą się też zmierzyć ze sztuką wędzenia.
19:20
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (10/13)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka wyjaśni różnicę między żywnością paczkowaną a sprzedawaną na wagę. Sprawdzi, dlaczego ponad 1/3 towarów jest źle oznakowana. Druga część odcinka poświęcona będzie farbom do włosów.
20:05
Kulinarna misja w Malezji (11/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
20:35
Kulinarna misja w Malezji (12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
21:10
Kulinarna misja w Malezji (1/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Próbują ulicznych potraw, a potem - inspirując się nimi - tworzą swoje dania.
21:45
Kuchenne rewolucje (1/14)program rozrywkowy
Małżonkowie Małgosia i Marcin nie potrafili ustalić, jaki profil powinien mieć ich lokal. Marcin, kucharz z dużym doświadczeniem, chciał prowadzić restaurację, Małgosia - kawiarnię.
22:50
Kuchenne rewolucje (2/14)program rozrywkowy
Otwarcie pizzerii było spełnieniem marzeń Radka, który zdecydował się samodzielnie wykonać piec opalany drewnem. Sam zadbał o wystrój i menu. Klienci nie docenili jego starań i lokal świeci pustkami.
23:50
Perfekcyjni gospodarze (6/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:55
Perfekcyjni gospodarze (3/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
2:00
Apetyt na miłość (12)program rozrywkowy
Grzegorz jest kierowcą. Pragnie zwiedzać świat. Nie interesują go flirty. Chciałby się w końcu prawdziwie zakochać i ustatkować. Trzy kobiety postarają się trafić w jego gust kulinarny.
3:00
Sztuka mięsa (3/12)magazyn kulinarny
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
3:30
Sztuka mięsa (4/12)magazyn kulinarny
W tym odcinku Tomek zaproponuje królicze combry zapieczone z suszonymi pomidorami i ze szpinakiem, podane z sałatką z kuskus.
4:00
Człowiek, ogień i wyżerka (4)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
4:35
Człowiek, ogień i wyżerka (5)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
5:10
Pyszne 25 (4/8)magazyn kulinarny
Anna Starmach przedstawia ciekawe pomysły na kanapki. Serwuje chleb przekładany kurczakiem i bekonem podawany z chipsami. Przygotuje też croque madame, czyli klasykę kuchni francuskiej.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI