Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8)
W skrócie: | Podczas podróży po Peru Magda Gessler prezentuje regionalne potrawy. Jedną z nich jest ceviche, czyli krótko marynowane owoce morza i ryby. Do jego zrobienia prowadząca wybiera krewetki oraz dorsza. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 13 maja za 11 dni |
16:15 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Podczas podróży po Peru Magda Gessler prezentuje regionalne potrawy, które darzy szczególnym uczuciem. Jedną z nich jest ceviche, czyli krótko marynowane owoce morza i ryby. Do jego zrobienia prowadząca wybiera krewetki oraz dorsza, które serwuje w kieliszkach. W menu pojawia się również dziczyzna. Magda Gessler podaje polędwicę z jelenia w towarzystwie ostrego chutneya z ananasem. Oprócz tego zdradza tajemnicę, jak prawidłowo zamarynować i usmażyć ten rodzaj mięsa.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 6 maja 16:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 6 maja 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/9) - magazyn kulinarny - piątek, 9 maja 9:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/9) - magazyn kulinarny - piątek, 9 maja 10:05
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/9) - magazyn kulinarny - piątek, 9 maja 10:40
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 13 maja 16:50