Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8)
| W skrócie: | Podczas podróży po Peru Magda Gessler prezentuje regionalne potrawy. Jedną z nich jest ceviche, czyli krótko marynowane owoce morza i ryby. Do jego zrobienia prowadząca wybiera krewetki oraz dorsza. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| wtorek, 16 grudnia za 9 dni |
16:45 | Food Network |
| piątek, 19 grudnia za 12 dni |
9:55 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Podczas podróży po Peru Magda Gessler prezentuje regionalne potrawy, które darzy szczególnym uczuciem. Jedną z nich jest ceviche, czyli krótko marynowane owoce morza i ryby. Do jego zrobienia prowadząca wybiera krewetki oraz dorsza, które serwuje w kieliszkach. W menu pojawia się również dziczyzna. Magda Gessler podaje polędwicę z jelenia w towarzystwie ostrego chutneya z ananasem. Oprócz tego zdradza tajemnicę, jak prawidłowo zamarynować i usmażyć ten rodzaj mięsa.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler
gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 16:45 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 17:20 i 2 późniejsze emisje
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 12 grudnia 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 17:20 i 1 późniejsza emisja
