Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/9)
| W skrócie: | Na kolację Magda Gessler proponuje podać świeże pesto, gdyż bazylia uznawana jest za składnik, który pobudza i dodaje sił. Zioło było przed wiekami jednym z głównym elementów napoju miłosnego. | 
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja | 
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Na romantyczną kolację Magda Gessler proponuje podać świeże pesto, gdyż bazylia uznawana jest za składnik, który silnie pobudza, poprawia nastrój oraz dodaje sił. Zioło było przed wiekami jednym z głównym elementów napoju miłosnego. Prowadząca próbuje odtworzyć oryginalne danie, które kiedyś miała okazję zjeść w Genui. Przyrządza je w tradycyjnym moździerzu z dużą ilością czosnku i orzechów włoskich. Drugą propozycją jest stek z cielęcej wątróbki, podawany z cebulą, jabłkiem i figami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- 
         Magda Gessler
        gospodarz Magda Gessler
        gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - dziś, 31 października 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - dziś, 31 października 9:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - dziś, 31 października 10:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 listopada 16:45
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 listopada 17:20
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 listopada 20:25 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 7 listopada 9:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 7 listopada 10:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 11 listopada 16:45
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 11 listopada 20:25


