Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Magda Gessler przygotowuje kaczkę w nowej odsłonie. Zamiast jabłek i pomarańczy do drobiu dodaje modrą kapustę oraz czerwoną cebulę, a danie serwuje w postaci tortu z sosem pomidorowo-śliwkowym. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| wtorek, 30 grudnia za 8 dni |
17:25 | Food Network |
Opis
Magda Gessler przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler przygotowuje kaczkę w nowej odsłonie. Zamiast klasycznych jabłek i pomarańczy do drobiu dodaje modrą kapustę oraz czerwoną cebulę, a danie serwuje w postaci tortu z sosem pomidorowo- śliwkowym. Następnie prowadząca przyrządza okonia morskiego, pieczonego w skorupie z soli morskiej i popiołu z porów. Tak przygotowaną rybę piecze się zaledwie 20 minut. Restauratorka podaje ją z migdałowym alioli.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler
gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 grudnia 16:10 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 grudnia 16:45 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 grudnia 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 grudnia 16:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 grudnia 16:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 grudnia 17:55
