Sexy kuchnia Magdy Gessler (9)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie: | Prowadząca przygotuje pierogi na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą zapiekane ziemniaki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
W tym odcinku prowadząca przygotuje pierożki na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Smak podbije masło i krewetki. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą ziemniaki zapiekane z cebulą, pomidorami i czosnkiem. Do tego szczypta przypraw i oliwa. Przyrządzenie tej potrawy nie jest czasochłonne.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - dziś, 24 stycznia 11:45 i 4 późniejsze emisje
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - dziś, 24 stycznia 21:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 25 stycznia 20:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 26 stycznia 20:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - środa, 27 stycznia 20:45
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - niedziela, 31 stycznia 11:45 i 3 późniejsze emisje
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 lutego 20:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 lutego 20:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - środa, 3 lutego 20:45
