Sexy kuchnia Magdy Gessler (9)
magazyn kulinarny Polska 2017
| W skrócie: | Prowadząca przygotuje pierogi na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą zapiekane ziemniaki. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
W tym odcinku prowadząca przygotuje pierożki na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Smak podbije masło i krewetki. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą ziemniaki zapiekane z cebulą, pomidorami i czosnkiem. Do tego szczypta przypraw i oliwa. Przyrządzenie tej potrawy nie jest czasochłonne.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler
gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 16:45 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 17:20 i 2 późniejsze emisje
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 12 grudnia 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 16:45 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 17:20 i 1 późniejsza emisja
