Sexy kuchnia Magdy Gessler (9)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie: | Prowadząca przygotuje pierogi na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą zapiekane ziemniaki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
W tym odcinku prowadząca przygotuje pierożki na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Smak podbije masło i krewetki. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą ziemniaki zapiekane z cebulą, pomidorami i czosnkiem. Do tego szczypta przypraw i oliwa. Przyrządzenie tej potrawy nie jest czasochłonne.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Magda Gessler gospodarz