Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 18 kwietnia wczoraj |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (395) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 2:45 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 18 na 19 kwietnia 3:15 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (450) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (451) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (396) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 19 na 20 kwietnia 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (402) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 19 na 20 kwietnia 2:45 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (403) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 19 na 20 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (504) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 6:00