CANAL+ KuchniaProgram TV na Piątek 7.11.2025
14:50Jakubiak - z miłości do lokalności (13)magazyn
Tomek Jakubiak zaprasza w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Odkryje na nowo polskie produkty i zainspiruje się nimi przy tworzeniu dań.
15:25Jakubiak - z miłości do lokalności (14)magazyn
Tomek Jakubiak zaprasza w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Odkryje na nowo polskie produkty i zainspiruje się nimi przy tworzeniu dań.
- 15:55James Martin: hiszpańska przygoda 2 (4)
serial dokumentalny
Szef kuchni kontynuuje podróż po Hiszpanii. Na dobre rozsmakował się w tutejszych daniach i kulturze jedzenia. Tym razem odwiedzi m.in. La Rioję, Bilbao, Estremadurę, Kadyks, Kordobę, Murcję i Gironę.
- 16:55Comfort Food (25)
serial dokumentalny
W zimowej scenerii kanadyjskiej prowincji Spencer Watts dzieli się przepisami na pyszne i proste dania. W każdym odcinku prezentuje trzy przepisy na potrawy, które każdy bez trudu przyrządzi w domu.
- 17:20Comfort Food (26)
serial dokumentalny
W zimowej scenerii kanadyjskiej prowincji Spencer Watts dzieli się przepisami na pyszne i proste dania. W każdym odcinku prezentuje trzy przepisy na potrawy, które każdy bez trudu przyrządzi w domu.
17:50Przepisy Ainsleya na dobry nastrój 2 (7)serial dokumentalny
Ainsley Harriott udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Prezentuje zaskakujące połączenia smaków i sięga po inspiracje z różnych stron świata. Na jego stole goszczą tradycyjne produkty.
- 18:50M jak mięso 9 (3)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
- 19:20M jak mięso 9 (4)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
19:50Smaki świata: Chrześcijaństwo w Europie (3)serial dokumentalny
Autorzy serii pokazują, jak religie kształtują jadłospis i zwyczaje kulinarne wiernych. Pokazują ich zwyczaje w święta, w czasie postu i na co dzień. Przyjrzą się wyznawcom hinduizmu, judaizmu, chrześcijaństwu i buddyzmowi. W każdym z tych wyznań obowiązują konkretne zakazy i nakazy. Prowadzący przyglądają się tradycjom kulinarnym mającym źródło w religiach oraz ich szerszemu oddziaływaniu na dietę współczesnych ludzi.
20:15Smaki świata: Buddyzm w Japonii (4)serial dokumentalny
Autorzy serii pokazują, jak religie kształtują jadłospis i zwyczaje kulinarne wiernych. Pokazują ich zwyczaje w święta, w czasie postu i na co dzień. Przyjrzą się wyznawcom hinduizmu, judaizmu, chrześcijaństwu i buddyzmowi. W każdym z tych wyznań obowiązują konkretne zakazy i nakazy. Prowadzący przyglądają się tradycjom kulinarnym mającym źródło w religiach oraz ich szerszemu oddziaływaniu na dietę współczesnych ludzi.
20:45Jakubiak rozgryza...: Maderska kanapka z ośmiornicą (8)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
21:00Anthony Bourdain - miejsca nieznane 6 (7)serial dokumentalny
Anthony Bourdain udaje się do znanych miejsc, które pokazuje z nowej strony. Leci m.in. do Okinawy, na Kubę i Borneo. Sprawdza nie tylko, co można tam zjeść i przygląda się lokalnej kulturze.
21:50Anthony Bourdain - miejsca nieznane 6 (8)serial dokumentalny
Anthony Bourdain udaje się do znanych miejsc, które pokazuje z nowej strony. Leci m.in. do Okinawy, na Kubę i Borneo. Sprawdza nie tylko, co można tam zjeść i przygląda się lokalnej kulturze.
22:40Anthony Bourdain - miejsca nieznane 8serial dokumentalny
Znany amerykański szef kuchni przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych smaków i aromatów lokalnego jedzenia. Przygląda się także społecznym i politycznym problemom odwiedzanych miejsc.
23:30Przepisy Ainsleya na dobry nastrój 2 (9)serial dokumentalny
Ainsley Harriott udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Prezentuje zaskakujące połączenia smaków i sięga po inspiracje z różnych stron świata. Na jego stole goszczą tradycyjne produkty.
0:25M jak mięso 2 (3)serial dokumentalny
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kg mięsa rocznie. Widzowie dowiedzą się, jak je kupować, gotować, piec, smażyć lub podawać na surowo. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy.
0:50Jakubiak rozgryza... (18)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
1:05Domowa piekarnia Kucharskiego (7)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
1:35Domowa piekarnia Kucharskiego (8)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
2:10Nie bój ryby! 2: Polska (1)magazyn kulinarny
Bartosz Lisek Kucharz okrętowy, Bartosz Lisek, dzieli się z widzami przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze.
2:45Nie bój ryby! 2: Francja (2)magazyn kulinarny
Bartosz Lisek Kucharz okrętowy, Bartosz Lisek, dzieli się z widzami przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze.
3:20ABC gotowania - kuchnia polska: Kasza (7)magazyn kulinarny
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
3:55Jakubiak rozgryza...: Kambodżański stek (6)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20Zgrillowani (7)magazyn kulinarny
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
4:55Dzień dobry, śniadanie: Z patelni (6)magazyn kulinarny
Nie wszyscy zrywają się skoro świt, więc nie każdy zjada pierwszy posiłek z samego rana. Martyna Chomacka - blogerka i finalistka 7. edycji 'MasterChefa' - podzieli się przepisami na pyszne śniadania.
5:30Dzień dobry, śniadanie: Pasty śniadaniowe (7)magazyn kulinarny
Nie wszyscy zrywają się skoro świt, więc nie każdy zjada pierwszy posiłek z samego rana. Martyna Chomacka - blogerka i finalistka 7. edycji 'MasterChefa' - podzieli się przepisami na pyszne śniadania.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI











