Zgrillowani (7)
magazyn kulinarny Polska 2021
| W skrócie: | Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| piątek, 21 listopada za 5 dni |
17:20 | CANAL+ Kuchnia |
| poniedziałek, 24 listopada za 8 dni |
16:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
- Zgrillowani (2) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 17 listopada 16:50
- Zgrillowani (3) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 17 listopada 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (4) - magazyn kulinarny - wtorek, 18 listopada 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (5) - magazyn kulinarny - środa, 19 listopada 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (6) - magazyn kulinarny - czwartek, 20 listopada 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 listopada 17:20 i 1 późniejsza emisja
