Jakubiak rozgryza... (18)
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie: | Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 6 października za 10 dni |
3:55 | CANAL+ Kuchnia |
piątek, 10 października za 14 dni |
0:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza... (11) - magazyn kulinarny - dziś, 26 września 20:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza... (10) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 26 na 27 września 0:50 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza... (9) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 26 na 27 września 3:55
- Jakubiak rozgryza...: Kambodżański stek (6) - magazyn kulinarny - sobota, 27 września 11:20
- Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4) - magazyn kulinarny - sobota, 27 września 17:55
- Jakubiak rozgryza... (12) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 29 na 30 września 3:55 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza... (13) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 30 września na 1 października 3:55 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza... (14) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 października 4:00 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza... (15) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 października 3:55 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza... (16) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 października 3:55 i 2 późniejsze emisje