Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Magda Gessler piecze turbota w ognisku i serwuje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku. Zostaną one podane z cielęciną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 11 lipca za 4 dni |
10:30 | Food Network |
wtorek, 15 lipca za 8 dni |
17:25 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler piecze turbota w przydomowym ognisku i podaje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku, któe przygotowuje się z ugotowanych ziemniaków. Prowadząca podaje je z cielęciną w śmietanowym sosie.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 8 lipca 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 8 lipca 17:25 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 11 lipca 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 lipca 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 18 lipca 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 18 lipca 9:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - piątek, 18 lipca 10:30